0471 73 88 78

Over ons

Een Buitengewone reis van jong zijn tot
het runnen van een eigen cateringbedrijf

Jong zijn en meegaan met bompa naar het koffiehuis in Gent:
Als jong kind had je het geluk om tijd door te brengen met je bompa in Gent, waar jullie regelmatig het lokale koffiehuis bezochten. Deze ervaringen wekten niet alleen je nieuwsgierigheid naar de culinaire wereld, maar ze plantten ook een zaadje van inspiratie dat zou uitgroeien tot je levenslange passie voor eten en gastvrijheid.

Kokschool in Deinze en het behalen van je diploma:
Met een groeiend verlangen om je kennis en vaardigheden in de keuken te vergroten, besloot ik naar de kokschool in Deinze te gaan. Hier heb ik geleerd over de kunst van het koken, verschillende bereidingstechnieken en de geheimen van smaakvolle gerechten. Na jaren van hard werken en toewijding heb je uiteindelijk je diploma behaald, waarmee je een solide basis legde voor je toekomstige carrière.

De start van je cateringbedrijf:
Gedreven door je ontembare passie en vastberadenheid om je eigen weg te gaan, besloot je in het voorjaar van 2019 je eigen zaak te openen: SDV Kitchen at Home. Met je cateringbedrijf wilde je mensen verrassen met heerlijke maaltijden en onvergetelijke culinaire ervaringen.

Feesten, etentjes en banketten verzorgen:
Sinds de oprichting van SDV Kitchen at Home heb ik de kans gehad om talloze feesten, etentjes en banketten te verzorgen. Heb ik samengewerkt met mensen van allerlei achtergronden en culturen, en je hebt geleerd hoe je de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. We zijn altijd in staat geweest om de verwachtingen van je klanten te overtreffen en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Conclusie:
Van het meegaan met bompa naar het koffiehuis in Gent tot het runnen van je eigen cateringbedrijf, een reis, vol inspiratie, toewijding en succes.

Enkele beelden van de opbouw van mijn nieuwe keuken